Horeca Management
De juiste kennis, kunde en ervaring
Horeca management
Kom verder met een frisse blik en slagvaardigheid
Onze ervaren interim-managers zijn er wanneer jij ze nodig hebt. Bijvoorbeeld voor een project, piekmoment of gewoon, zolang je ze nodig hebt. Met hun kritische en mensgerichte houding weten ze richting te geven aan het team en het vraagstuk. Zo sluiten ze naadloos aan op de behoefte van de opdrachtgevers. En dat zonder lange inwerkperiodes of permanente dienstverbanden. Dat werkt wel zo prettig.
Alle interim-managers van Horeca Trainingen Nederland hebben veel praktijkervaring. Ze hebben elk hun eigen expertise en methode en weten die op juiste wijze in te zetten in de praktijk. Door de behoefte van de opdrachtgever nauwkeurig in kaart te brengen, zorgen wij altijd voor de perfecte match.
Onze interim-managers hebben oog voor de mens Ă©n de oplossing. Met hun slagvaardige houding brengen ze teams, projecten en vraagstukken verder.
- Interim-management
- Werkwijze en tarieven
Interim-management
Een interim-manager zorgt voor de juiste kennis en kunde op het juiste moment. Bijvoorbeeld wanneer die kennis niet in huis is, of bij onvoldoende capaciteit. Altijd voor bepaalde tijd. Bijvoorbeeld om de leiding van een locatie, afdeling of team op zich te nemen. Of om veranderingen op gang te brengen.
Onze interim-managers hebben jarenlange ervaring in de praktijk. Ze hebben daardoor hun eigen kennis en expertise ontwikkeld. Zo zorgen we altijd voor de perfecte match met het vraagstuk van de opdrachtgever. Of dat nu gaat om grootschalige evenementen en locaties of kleinschalige café’s en specifieke vraagstukken op het gebied van opleiding, werving en selectie. Daardoor hebben ze geen lange inwerktrajecten nodig en kunnen ze snel meters maken.
Wat onze interim-managers doen, doen ze met oog voor de mens Ă©n de oplossing. Ze gaan zorgvuldig te werk door te inventariseren wat er goed gaat, en wat er beter kan. Zo werken ze doel- en mensgericht richting de oplossing. Daarbij worden ze altijd ondersteund door een van onze ervaren schaduwmanagers.
Wij bieden drie soorten ondersteuning aan: algemeen management (tijdelijke waarneming), verandermanagement (gericht op structuur en werkcultuur) en beleidsmanagement (gericht op nieuwe activiteiten).
Â
Werkwijze en tarieven
Onze interim-managers hebben elk hun eigen expertise. Op het gebied van grootschalige evenementen, hotels, kleinschalige restaurants of cafĂ©s. Maar ook op het gebied van specifieke projecten en vraagstukken zoals het veranderen van structuur en cultuur en nieuwe activiteiten en beleid.Â
Werkwijze. De juiste interim-manager wordt voorgesteld op basis van de wensen en behoeften van de opdrachtgever. Een aanvraag begint daarom altijd met een kennismakingsgesprek. Aan de hand van dit gesprek bepalen we de invulling en maken we de offerte op.
Tarieven. De kosten van interim-management zijn afhankelijk van de duur opdracht en de gewenste expertise. Tijdens het eerste gesprek geven we vrijblijvend aan wat de mogelijkheden en kosten zijn.
Meer informatie. Voor meer informatie over onze interim-managers of een vrijblijvende offerte, maak gebruik van het offerteformulier. Voor meer informatie over onze adviestrajecten, kijk bij advies. Op zoek naar een horecatraining of coaching voor medewerkers, managers of ondernemers? Kijk dan bij coaching of trainingen.