Gastvrijheid en teamwerk

Sfeerfoto bestek en wijnglas horeca

Bereik meer met minder werknemers

Gastvrijheid en teamwerk

Voor een beter resultaat en meer werkplezier

Samen kom je verder. Dat geldt zeker voor de gastvrijheidsbranche, waar teamwerk zorgt voor een beter resultaat en meer werkplezier. Gastvrijheid en teamwerk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en essentieel voor de branche, de gast en de collega’s.

In het eerste gedeelte van deze horecatraining onderzoeken we wat gastvrijheid precies is en waar het uit bestaat. Samen met de deelnemers kijken we kritisch naar de definitie van gastvrijheid en wat deelnemers zelf kunnen doen om gastvrijheid toe te passen en te verbeteren.

Daarna staan we uitgebreid stil bij wat het betekent om als team samen te werken in de horeca. Onderwerpen als de essentie en kracht van goede communicatie en gezamenlijk resultaten behalen staan hierbij centraal. We gaan ook aan de slag door te oefenen met gesprekstechnieken en laten zien dat gastvrijheid niet alleen van toepassing is op gasten en bezoekers, maar ook op elkaar.

Gastvrijheid en teamwerk zijn onlosmakelijk verbonden en zorgen voor een onvergetelijke ervaring en een prettige werksfeer.

Scroll naar boven