Gastvrijheid en de horeca zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar de meningen over wat gastvrijheid is lopen sterk uiteen. Wat is gastvrijheid in de horeca nou precies?
10 min leestijd
Gastvrijheid
Hoe verbeter je gastvrijheid in de horeca?
Gastvrijheid en de horeca zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En succesvolle horeca is vaak gastvrij. Maar hoe kun je gastvrijheid het beste verbeteren?
10 min leestijd
Gastvrijheid
Hoe kun je het beste in je personeel investeren?
Zet je personeel samen in een ruimte en er ontstaat energie. Onze uitdaging? Die energie omzetten in een goede samenwerking en tevreden gasten.
2 min leestijd
Gastvrijheid
Welke horecatraining moet ik kiezen?
Wij bieden verschillende trainingen aan, maar welke horecatraining past het beste bij jouw team, situatie of onderneming? We helpen je verder in deze keuzewijzer.
2 min leestijd
Coaching
Hoe verhoog je omzet in de horeca?
Omzet verhogen en kosten verlagen. Welke ondernemer of manager is er niet mee bezig? Een gastvrije manier om dit te doen, is door cross- en upselling toe te passen.
5 min leestijd
Commercie
Hoe kun je horecamedewerkers het beste feedback geven?
Er zijn verschillende manieren om horecamedewerkers feedback te geven. Maar op welke manier en wanneer kun je dit het beste doen?
5 min leestijd
Coaching
Waarom wens je gasten geen ‘eet smakelijk’ toe?
Je hoort vaak dat mensen elkaar ‘eet smakelijk’ wensen, maar in de horeca wordt dit als ongepast beschouwd. Waarom wens je gasten geen ‘eet smakelijk’ toe?
2 min leestijd
Etiquette
Waarom moet glaswerk altijd gepoleerd worden?
Stel je eens voor dat je in een restaurant gaat zitten, maar vlekken of aanslag op het glaswerk ziet. Zou je daar met een prettig gevoel gaan dineren?
2 min leestijd
Techniek
Hoe voorkom je polsklachten als je met een dienblad werkt?
Medewerkers die met een dienblad werken, krijgen vaak last van hun pols. Dat komt soms door teveel gewicht, maar vaker door een verkeerde houding. Wat is de juiste houding?