Kennisbank

Filteren op categorie
Filteren op categorie
Model voor gastvrijheid in de horeca

Wat is gastvrijheid in de horeca?

Gastvrijheid en de horeca zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar de meningen over wat gastvrijheid is lopen sterk uiteen. Wat is gastvrijheid in de horeca nou precies?

10 min leestijd

Gastvrijheid

Gastvrijheid in horeca verbeteren trainingen en advies

Hoe verbeter je gastvrijheid in de horeca?

Gastvrijheid en de horeca zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En succesvolle horeca is vaak gastvrij. Maar hoe kun je gastvrijheid het beste verbeteren?

10 min leestijd

Gastvrijheid

Investeer in horeca personeel - Michiel Wiersinga

Hoe kun je het beste in je personeel investeren?

Zet je personeel samen in een ruimte en er ontstaat energie. Onze uitdaging? Die energie omzetten in een goede samenwerking en tevreden gasten.

2 min leestijd

Gastvrijheid

Twee vrouwen horeca kiezen / bekijken iets

Welke horecatraining moet ik kiezen?

Wij bieden verschillende trainingen aan, maar welke horecatraining past het beste bij jouw team, situatie of onderneming? We helpen je verder in deze keuzewijzer.

2 min leestijd

Coaching

Euro munten horeca omzet

Hoe verhoog je omzet in de horeca?

Omzet verhogen en kosten verlagen. Welke ondernemer of manager is er niet mee bezig? Een gastvrije manier om dit te doen, is door cross- en upselling toe te passen.

5 min leestijd

Commercie

Foto gesprek horecamedewerkers

Hoe kun je horecamedewerkers het beste feedback geven?

Er zijn verschillende manieren om horecamedewerkers feedback te geven. Maar op welke manier en wanneer kun je dit het beste doen?

5 min leestijd

Coaching

Gast maakt een foto van het eten op een bord

Waarom wens je gasten geen ‘eet smakelijk’ toe?

Je hoort vaak dat mensen elkaar ‘eet smakelijk’ wensen, maar in de horeca wordt dit als ongepast beschouwd. Waarom wens je gasten geen ‘eet smakelijk’ toe?

2 min leestijd

Etiquette

Wanneer vraag je ‘of alles naar wens is’ in de horeca?

Wanneer vraag je aan gasten of 'alles naar wens is'? En is vragen 'of alles naar wens is' in de horeca nog wel van deze tijd? In dit artikel leggen we uit wanneer je deze vraag het beste kunt stellen, hoe je ervoor zorgt dat je het niet vergeet en wanneer je beter een ander soort vraag kunt stellen.

2 min leestijd

Etiquette

Foto gepoleerd wijnglas met water

Waarom moet glaswerk altijd gepoleerd worden?

Stel je eens voor dat je in een restaurant gaat zitten, maar vlekken of aanslag op het glaswerk ziet. Zou je daar met een prettig gevoel gaan dineren?

2 min leestijd

Techniek

Scroll naar boven