Basisvaardigheden bediening

Sfeerfoto bestek en wijnglas horeca

Bereik meer met minder werknemers

Basisvaardigheden bediening

Met oog voor snelheid, efficiëntie en gastvrijheid

Het is heel belangrijk dat medewerkers bediening over basisvaardigheden beschikken om gasten snel, efficiënt en gastvrij te bedienen. Tijdens deze horecatraining laten we zien welke technieken belangrijk zijn en hoe je deze in de praktijk kunt toepassen. Zo kun je de opgedane kennis en ervaring direct gebruiken op de werkvloer!

Het eerste gedeelte van de training bestaat uit theorie. Daarin laten we bijvoorbeeld zien hoe je gasten gastvrij ontvangt, hoe je bestellingen het beste kunt opnemen en doorgeven en welke soorten bestek en borden er zijn. Tijdens het tweede gedeelte gaan we aan de slag met de praktijk. We oefenen met het lopen van dienbladen en meerdere borden en het serveren van gerechten en dranken. En natuurlijk het opdekken van tafels en het indekken van gasten.

Snel en efficiënt werken met oog voor de gast zorgt voor een onvergetelijke beleving.

Scroll naar boven