Leiding geven en coachen

Sfeerfoto bestek en wijnglas horeca

Bereik meer met minder werknemers

Leiding geven en coachen

Met oog voor een positieve en coachende mindset

Met een positief kritische houding coachen en veranderen is van onschatbare waarde. Want veranderen is niet het oplossen van problemen, maar een proces en een denkwijze om problemen te voorkomen. Daarom gaan deelnemers tijdens deze inspirerende training aan de slag met goed leiderschap, sterke teams en een positieve mindset.

In het eerste gedeelte van deze horecatraining focussen we op persoonlijk leiderschap. Waar ben je goed in en welke opvattingen en gedragingen weerhouden je juist van groei? We laten zien hoe je deze patronen kunt doorbreken om tijd vrij te maken om jezelf en anderen te helpen met groeien.

Daarna gaan we aan de slag met ‘naar buiten tredend leiderschap’ en het coachen van anderen. Hoe creëer je een positieve mindset en voorkom je problemen voordat ze ontstaan? En hoe zorg je ervoor dat gemaakte afspraken worden nageleefd? We laten zien hoe coachend leiderschap zorgt voor een positieve werksfeer en een blijvend resultaat. Waardevol voor iedereen en het perfecte vervolg op een opleiding hotelmanagement of SVH leidinggevende bediening.

Ontdekken wie je bent en hoe je met een positieve mindset kunt veranderen en coachen is de basis van goed leiderschap.

Scroll naar boven