Over ons

Gastvrijheid. Etiquette. Effectief communiceren. Een onvergetelijke beleving voor de gast. Kosten verlagen en omzet verhogen. Wij helpen je verder.

Horeca Magazine Michiel Wiersinga over investeren in horeca personeel training
Foto Daniel Baaijens

De ijzersterke analytische vaardigheden van Daniel zijn onontbeerlijk voor de horeca en Horeca Trainingen Nederland. Specialismen: bar en caféwezen, advies en mystery visits.

Foto Niels van den Burg

Niels heeft zeer veel ervaring in álle facetten van de gastvrijheidsbranche. Van horeca en recreatie tot retail. Specialismen: management, bediening en keuken, retail.

Philip is onze specialist op het gebied van leren en ontwikkelen, onder andere vanuit Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH). Specialismen: hoog segment horeca, learning & development.

Maurice heeft zeer veel ervaring in horeca op grote locaties en het begeleiden van ondernemers. Specialismen: events, horeca coaching, training en advies.

Foto Michiel Wiersinga

Horeca Trainingen Nederland is een initiatief van Michiel en hij en doet niets liever dan mensen naar een hoger niveau en succes helpen. Specialismen: training, coaching en advies.

Scroll naar boven