Bar en caféwezen

Sfeerfoto bestek en wijnglas horeca

Bereik meer met minder werknemers

Bar en caféwezen

Met oog voor productkennis, snelheid en gastvrijheid

Tijdens deze horecatraining behandelen we alles wat een professionele en gastvrije barkeeper moet weten om zijn of haar gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. We nemen verschillende technieken onder de loep en laten zien hoe je die in de praktijk moet toepassen.

Het eerste gedeelte van de training bestaat uit theorie. We behandelen verschillende dranksoorten en het bijbehorende glaswerk en kijken naar het bereiden en serveren daarvan. Met extra aandacht voor het tappen en behandelen van (speciaal)bieren.

Daarna gaan we aan de slag. We oefenen met uiteenlopende barwerkzaamheden zoals het tappen van bieren, het bereiden en serveren van andere dranken, het lopen met een dienblad en het efficiënt werken achter een bar of in een café.

Het is de taak van de barkeeper om ervoor te zorgen dat iedereen gast zich welkom en veilig voelt.

Scroll naar boven