Horeca totaal

Sfeerfoto bestek en wijnglas horeca

Bereik meer met minder werknemers

Horeca totaal

Alles wat nodig is voor succesvol werken in de horeca

Tijdens de training horeca totaal behandelen we alles wat medewerkers moeten weten om te kunnen werken in de horeca. We laten stap voor stap zien welke technieken er zijn en hoe je die toepast. Daarnaast besteden we uitgebreid aandacht aan het fundament van goede medewerkers en teams: gastvrijheid, teamwerk en communicatie.

Het eerste deel van de training staat in het teken van het belangrijkste aspect van de horeca: gastvrijheid. We bekijken uit welke onderdelen het bestaat, en hoe je hier invloed op kunt uitoefenen, als individuele medewerker en in teamverband.

Vervolgens gaan we dieper in op de theorie van bediening. We laten zien hoe je bestellingen het beste kunt opnemen, doorgeven en klaarmaken. We staan ook stil bij efficiënt en veilig werken.

Daarna is het tijd om aan de slag te gaan. We oefenen met het opdekken van tafels, het lopen met dienbladen en meerdere borden, het tappen van bieren en het bereiden van andere dranken.

Als laatste besteden we aandacht aan leiding geven en het inwerken en coachen van (nieuwe) collega’s. De focus ligt op een positieve mindset, het maken van afspraken die worden nageleefd en het voorkomen van problemen voordat ze ontstaan.

Alles wat je nodig hebt om een echte professional in de horeca te worden.

Scroll naar boven